20
Jan

Medewerk(st)er financiële administratie (+/-16 uur per week)

Brameda BV

Brameda is een online groothandel welke vanwege groei per direct op zoek is naar een parttime medewerk(st)er financiële administratie om de volledige administratie in goede banen te leiden.

Je takenpakket omvat het invoeren, beheren en controleren van de financiële administratie in ons administratiepakket Exact Online. Inkomende- en uitgaande facturen, kostenbonnen, maar ook de salarisadministratie wordt door jou geboekt en verwerkt volgens de geldende fiscale regelingen. Je zorgt voor een sluitende en correcte administratie waarbij je feilloos weet te schakelen tussen de diverse dagboeken. De betalingen zet je klaar voor de crediteuren en daarnaast houdt je openstaande debiteurenposten in de gaten.

Profiel

De kandidaat die wij zoeken is een persoon welke minimaal 2 jaar ervaring heeft met het werken met Exact en bij voorkeur met Exact Online. Daarnaast voel je je thuis in de financiële administratie en werk je secuur en nauwkeurig. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt aantoonbare werkervaring in financiën. Je bent punctueel, accuraat en boekhoudkundig ervaren. Onjuistheden binnen een veelheid aan informatie vallen je direct op en je bent op de hoogte van de actuele financiële opportuniteiten. Je vindt het prettig in een klein en jong team te werken.

Je werkzaamheden vinden plaats in een dynamische bedrijfsomgeving, waarbij een gezonde dosis humor een pré is.

Wij vragen:
– Afgeronde MBO/HBO opleiding in financiële richting;
– Minimaal 2 jaar werkervaring met boekhoudpakket Exact;
– Ervaring met Exact online is een pré;;
– Accuraat en secuur kunnen werken;
– Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar;
– Je bent punctueel en integer;
– Je beschikt over de volgende competenties: Analyserend vermogen, initiatiefrijk en nauwkeurig.

Wij bieden:
– Marktconforme salariëring
– Collectieve zorgverzekering
– Reiskostenvergoeding

Interesse?
Ben jij het administratief talent wat we zoeken en ben jij per direct beschikbaar om bij ons aan de slag te gaan? Twijfel dan niet langer en solliciteer meteen! Graag horen we waarom jij jezelf geschikt acht voor deze functie. Stuur deze motivatie tezamen met jouw CV naar: vacature@brameda.nl. Heb je daarnaast nog vragen, bel dan gerust 040 – 7820080 of email naar vacature@brameda.nl.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *